Hadeo tuotteet

 

                                                                             

HADEO Puhdistuspakkaus on oiva aloituspakkaus henkilölle, joka haluaa pitää kuulokojeensa puhtaana.  Pakkaus sisältää 5 kpl puhdistusliinoja, 2kpl kuivauskapseleita, 1kpl kuivauskotelo sekä käyttö ohjeet.                                                                                                            

HADEO Ilmapumppu, kun hankit edelliseen pakkaukseen ilmapumpun, on aloituksesi täysin valmis. Ilmapumppu on välttämätön pesun jälkeen, jolloin korvakappaleen äänikanavat tulee kuivata samoin ääniletku. Pienikin vesipisara kanavissa estää äänen liikkumisen kanavassa. Hadeo-ilmapumppu helpottaa korvakappaleen kuivaamista. On erittäin tärkeää, että korvakappaleen ääniaukosta saadaan pois kaikki vesihelmet.

HADEO Kuulolaitteen kuivaus setti. Hadeo-kuivauspakkaus sisältää neljä kappaletta kuivauskapseleita sekä kuivauspussin. Kuivauskapseleita suositellaan käytettäväksi säännöllisesti, noin kerran viikossa. Hadeo kuivauskapselia voidaan käyttää, kunnes sen väri on vaalentunut. Kuivauskapseli käyttöikää voi pidentää sulkemalla sen tiiviisti kuivauspussiin aina käytön jälkeen. Hadeon valikoimasta löytyy myös lisäkapseleita.

 

Kuulokojeparistot

 

Hadeo -paristot ovat korkealuokkaisia ja kestäviä paristoja. Paristoissa ei käytetä elohopeaa!

 

Paristokiekon alakulman väri ja numero kertovat paristokoon.


Koko 13 (oranssi)                               7,50€ / 6kpl
Koko 312 (ruskea)                              7,50€ / 6kpl


 

HADEO Korvaosan puhdistuskapselit. Hadeo-puhdistustabletti on tarkoitettu kuulokojeen korvakappaleen puhdistamiseen. Puhdistus suositellaan tehtäväksi päivittäin ja tabletista saatava puhdistusneste vaihdettavaksi viikoittain. Näin varmistat kuulokojeesi puhtauden ja käyttömukavuuden. Puhdistuksen jälkeen korvakappale huuhdellaan ja kuivataan. Kuva alla.